AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ruhani önderlik yapacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, keyfin kaçacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerden aşağı atlamak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ismini herkese duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında binadan aşağı atlamak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak gereken sabrı göstereceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir