AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yavru timsah görmek

Kahve falında evde yavru timsah görmek

Kahve falında evde yavru timsah görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, şansa, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Kahve falında evde yavru timsah gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulur.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Kahve falında evde yavru timsah görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek hayırla yad etmeye, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında timsah yavrusu yemek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru timsah beslemek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru timsahlar görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir