AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru timsahlar görmek

Kahve falında yavru timsahlar görmek

Kahve falında yavru timsahlar görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yollarını ayıracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru timsahlar gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru timsah öldürmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında yavru timsah görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah yavrulari görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek kısmetinin açık olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru timsah beslemek hayata karşı zayıf davranmayacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında timsah yavrusu yemek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir