AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, istediklerini elde edeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yavru timsah görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işarettir.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yavru timsah beslemek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yavru timsahlar görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında yavru timsah öldürmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir