AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde timsah yavrusu görmek

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hastalıktan şifa bulmaya, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, iyileşeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evde timsah yavrusu gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, rahat bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek kişinin fakirleşeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına inanılır.

Kahve falında yavru timsah öldürmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına inanılır.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu yemek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yavru timsah beslemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, acı tecrübeler edineceğine işarettir.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir