AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yavru timsah beslemek

Kahve falında evde yavru timsah beslemek

Kahve falında evde yavru timsah beslemek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yavru timsah beslemek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına yorulur.

Kahve falında evde timsah beslemek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yavru timsah görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulur.

Kahve falında timsah beslediğini görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

Kahve falında timsah beslemek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir