AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah yavrusu yemek

Kahve falında timsah yavrusu yemek

Kahve falında timsah yavrusu yemek yoksulluktan sonra zengin olmaya, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bir yandan cenaze olacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında timsah yavrusu yemek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Kahve falında timsah yavrusu yemek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsah yavrulari görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, refaha erileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek duymadığı sözleri duyacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir