AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yavru timsah görmek

Kahve falında denizde yavru timsah görmek

Kahve falında denizde yavru timsah görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında denizde yavru timsah gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına alamet eder.

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru timsah görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru timsah beslemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru timsahlar görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çok uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir