AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru timsah beslemek

Kahve falında yavru timsah beslemek

Kahve falında yavru timsah beslemek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, anlaşmalardan cayılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yavru timsah beslemek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru timsah beslemek yönetici koltuğuna yükseleceğine, ticaretinin de hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah beslemek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde timsah beslemek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında timsah beslediğini görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, bunun için sabırsızlanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir