AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah yavrusu beslemek

Kahve falında timsah yavrusu beslemek

Kahve falında timsah yavrusu beslemek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Detaylar veya detaylı çalışmalar bazı girişimlerinizin, işlerinizin veya iş birliklerinizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında yavru timsah beslemek hedeflerini gerçekleştireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında evde timsah beslemek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında timsah beslediğini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, keyifli sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında timsah beslemek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir