AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde timsah beslemek

Kahve falında evde timsah beslemek

Kahve falında evde timsah beslemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında evde timsah beslemek gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek her işinde hayırla karşılaşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde timsah beslemek güvenini sarsacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah beslediğini görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yavru timsah beslemek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında timsah beslemek gerginliğin biteceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev içinde timsah görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek elinin bolluğa kavuşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir