AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah beslediğini görmek

Kahve falında timsah beslediğini görmek

Kahve falında timsah beslediğini görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, küs arkadaşların barışacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında timsah beslediğini gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yavru timsah beslemek ekmeğinin de artacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde timsah beslemek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah beslediğini görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında timsah beslemek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük timsah görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalettir.

Kahve falında timsahı suya atmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir