AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah beslemek

Kahve falında timsah beslemek

Kahve falında timsah beslemek hanesine bolluk geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında timsah beslemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına inanılır.

Kahve falında timsah beslemek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah beslediğini görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru timsah beslemek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında evde timsah beslemek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında timsah resmi görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah ölüsü görmek şöhret ve hayır getireceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir