AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru timsah öldürmek

Kahve falında yavru timsah öldürmek

Kahve falında yavru timsah öldürmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yavru timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıkları ikili ilişkilere karıştırmamakta fayda var.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru timsah öldürmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, endişelerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsah yavrulari görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hayatını yoluna koymaya işarettir.

Kahve falında yavru timsah beslemek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir