AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev içinde timsah görmek

Kahve falında ev içinde timsah görmek

Kahve falında ev içinde timsah görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, borçlarının çoğalacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında ev içinde timsah gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Kahve falında ev içinde timsah görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, büyük bir yenilgi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kişinin içinin daralacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde timsah görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında su içinde timsah görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde timsah görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir