AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde tabutlar görmek

Kahve falında evde tabutlar görmek

Kahve falında evde tabutlar görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulur.

Kahve falında evde tabutlar gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Kahve falında evde tabutlar görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini tabutta görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını tabutta görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yaşayan birinin tabutunu görmek sabrını zorlayacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini tabuta koymak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini tabutta görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak çektiği zorlukların biteceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir