AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutu tek başına taşımak

Kahve falında tabutu tek başına taşımak

Kahve falında tabutu tek başına taşımak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, malının ve parasının çoğalacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak yeni bir araba satın alınacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, darlanacağına delalettir.

Kahve falında bebek tabutu taşımak hem mal ve para kaybedeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü tabutu taşımak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutu taşımak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir