AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını tabutta görmek

Kahve falında kocasını tabutta görmek

Kahve falında kocasını tabutta görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocasını tabutta gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında kocasını tabutta görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kendini ölmüş olarak tabutta görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birini tabutta görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında tabutun içinde birini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir