AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tabutta görmek

Kahve falında kendini tabutta görmek

Kahve falında kendini tabutta görmek düzenin kurulacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işarettir.

Kahve falında kendini tabutta gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Kahve falında sevdiğin birini tabutta görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tabutun içinde birini görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri tabutta görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, meşakkate düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini tabutta görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine inanılır.

Kahve falında asker tabutu taşımak başarılarını arttıracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şehiti tabutta görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir