AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan birini tabutta görmek

Kahve falında yaşayan birini tabutta görmek

Kahve falında yaşayan birini tabutta görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, her gün daha fazla dolacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, maddi yükünün artacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini tabutta gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında yaşayan birinin tabutunu görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan birini tabutta görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet eder.

Kahve falında balığı yaşatmaya çalışmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birini yaşarken görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına delalettir.

Kahve falında yaşanmış olayı görmek emeklerinin karşılığını alacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan birinin cenazesini görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan kişiyi öldü görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan birinin ölüm haberini almak sorunların kalmayacağına, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir