AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan birinin tabutunu görmek

Kahve falında yaşayan birinin tabutunu görmek

Kahve falında yaşayan birinin tabutunu görmek başarı elde edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yaşayan birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Kahve falında yaşayan birinin tabutunu görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini tabutta görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında yaşayan birini gülerken görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan birini öldüğünü duymak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sevdiği insana kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan anne görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, malını ve canını riske edeceğine delalettir.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında yaşayan birinin cenazesini görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir