AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde su taşması görmek

Kahve falında evde su taşması görmek

Kahve falında evde su taşması görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, başarısız olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında evde su taşması gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Kahve falında evde su taşması görmek yenileceğine, şifa bulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde suyun taştığını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su taştığını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı su içmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında taşan su görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyu taşırmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında suya taş attığını görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir