AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su taşması görmek

Kahve falında kuyudan su taşması görmek

Kahve falında kuyudan su taşması görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, yeteneklerini geliştirmeye, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan su taşması gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuyudan su taştığını görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan su almak elindekilerinin kıymetini bileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan su taşımak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan su çekmek başkasının hakkına göz dikileceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan su çıkmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir