AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde suyun taştığını görmek

Kahve falında evde suyun taştığını görmek

Kahve falında evde suyun taştığını görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, büyük bir karar verileceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında evde suyun taştığını gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında evde suyun taştığını görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına inanılır.

Kahve falında evde su taşması görmek ev sahibi olacağına, ondan şifa göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı su içmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun taşmasını görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Kahve falında su içinde taş görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında suya taş attığını görmek çözüm yolları bulamayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında suya taş atmak aile içinde de bereketin artacağına, maddi açıdan ferahlamaya yorulur.

Kahve falında taştan su çıktığını görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir