AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı su içmek

Kahve falında taşlı su içmek

Kahve falında taşlı su içmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yüzünün her daim güleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Kahve falında taşlı su içmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede su içmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde su içmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında bi bardak su içmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tas içinde su içmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyu içmek canının kıymetini bileceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir konuda destek alacağına alamet eder.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir