AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşan su görmek

Kahve falında taşan su görmek

Kahve falında taşan su görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, işinde yükseleceğine, kar sağlayacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşan su gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırları belirlemek kendi işinize odaklanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında su içinde taş görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su taştığını görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Kahve falında suların taştığını görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında suyun taştığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında su taşması görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında lağım suyunun taştığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir