AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su taştığını görmek

Kahve falında çeşmeden su taştığını görmek

Kahve falında çeşmeden su taştığını görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayır dualarına nail olacağına, kendisini iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden su taştığını gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden su taştığını görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak doğru olanı seçeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, zenginlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir