AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya taş attığını görmek

Kahve falında suya taş attığını görmek

Kahve falında suya taş attığını görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hoşluk içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suya taş attığını gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında suya taş attığını görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin size taş attığını görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadının taş attığını görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında taş atıp cam kırmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının taş attığını görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kendine taş attığını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında denize taş attığını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir