AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu taşırmak

Kahve falında suyu taşırmak

Kahve falında suyu taşırmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, eve huzur dolacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyu taşırmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Kahve falında suya taş atmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında su içinde taş görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde taş görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında suların taştığını görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında su taşması görmek ömür boyu süreceğine, uzun ve hayırlı bir ömre işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında evde su taşması görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine inanılır.

Kahve falında suyu taşırmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir