AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece sigara içmek

Kahve falında gece sigara içmek

Kahve falında gece sigara içmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, başarılarının katlanacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir evlat olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gece sigara içmek gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Kahve falında gece sigara içmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek şifa edineceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sigara içmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet eder.

Kahve falında babayla sigara içmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında naneli sigara içmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki sigara içmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve sigara içmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir