AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde sigara içmek

Kahve falında işyerinde sigara içmek

Kahve falında işyerinde sigara içmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında işyerinde sigara içmek gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında işyerinde sigara içmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına alamet eder.

Kahve falında sigara sarıp içmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek dişe diş savaşacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında uzun sigara içmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda sigara içmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında tütün sigara içmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kindar olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir