AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın yanında sigara içmek

Kahve falında babanın yanında sigara içmek

Kahve falında babanın yanında sigara içmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, büyük işlere girileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek kazancın az da olsa yitirileceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işarettir.

Kahve falında babayla sigara içmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, gelişeceğine yorulur.

Kahve falında babasını yanında görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında içki sigara içmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, uzaktan haberler işiteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir