AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigaraya içmek

Kahve falında sigaraya içmek

Kahve falında sigaraya içmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, elde edilen nasibin artacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigaraya içmek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında keyifle sigara içmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla sigara içmek yüzünün gülmeye başlayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında birinin sigara içmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin sigara içmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında içki sigara içmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu sigara içmek imkânların günden güne azalacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek bir ortaklık kurulacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir