AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarma sigara içmek

Kahve falında sarma sigara içmek

Kahve falında sarma sigara içmek imkanlarının genişleyeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma sigara içmek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sarma sigara içmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet eder.

Kahve falında sarma sigara görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaprak sarması görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş sarma görmek geçim derdi yaşamayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarma sardığını görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir