AnaSayfa / Genel / Kahve falında naneli sigara içmek

Kahve falında naneli sigara içmek

Kahve falında naneli sigara içmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok başarılı işlere girileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, parasının ve malının artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında naneli sigara içmek gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Kahve falında naneli sigara içmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında naneli sigara görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında nane likörü içmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naneli çorba içmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında nane çayı içmek insanlara yol göstereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nane içmek bazı ortaklıklar kuracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane limon içmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş nane görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir