AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde serçe kuşu görmek

Kahve falında evde serçe kuşu görmek

Kahve falında evde serçe kuşu görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi zarara uğrayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde serçe kuşu gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Kahve falında evde serçe kuşu görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak hayırlı olayların yaşanacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçe kuşu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında serçe kuşu tutmak hayırlı bir yola çıkılacağına, önünün kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir