AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşu uçurmak

Kahve falında serçe kuşu uçurmak

Kahve falında serçe kuşu uçurmak kötü yönde hareket edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyi veya diğerlerinin hayatlarını kendinizle kıyaslamayı bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak bazı konularda konuşulacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek ona emek vereceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında evde serçe kuşu görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında serçe kuşu tutmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında serçe kuşu görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir