AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşu öldürmek

Kahve falında serçe kuşu öldürmek

Kahve falında serçe kuşu öldürmek rahatsızlık duyulacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, gözyaşı döküleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına inanılır.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek onun istediği yoldan gideceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında serçe kuşu avlamak hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir