AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşunu uçurmak

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kendinden emin adımlar atacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, ona emek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında serçe kuşu beslemek çok mutlu bir yuva kurulacağına, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında serçe kuşu tutmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu avlamak sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde serçe kuşu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir