AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşu tutmak

Kahve falında serçe kuşu tutmak

Kahve falında serçe kuşu tutmak bereketin artacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, işlerin günden güne daha da açılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında serçe kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Kahve falında serçe kuşu tutmak kazancının eksilmeyeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Kahve falında evde serçe kuşu görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşu görmek her istediğini alabileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir