AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek yeni çalışmalara girişileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşu tutmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında serçe kuşu görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak işlerindeki karın artacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, yeni planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında serçe kuşu avlamak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir