AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, hayallerin yarıda kalacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kısmetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında serçe kuşu tutmak musibetlerle karşılaşmayacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalettir.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek anne babayla ters düşüleceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe kuşu avlamak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir