AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe kuşu görmek

Kahve falında serçe kuşu görmek

Kahve falında serçe kuşu görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işarettir.

Kahve falında serçe kuşu gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Kahve falında evde serçe kuşu görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, alim insanlardan sayılacağına inanılır.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, ailesinin de büyük olacağına yorulur.

Kahve falında serçe kuşu avlamak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında serçe kuşu tutmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir