AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde salyangoz görmek

Kahve falında evde salyangoz görmek

Kahve falında evde salyangoz görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, makam edineceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında evde salyangoz gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında evde salyangoz görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Kahve falında çok salyangoz görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında salyangoz kabuğu görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında salyangoz toplamak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzerinde salyangoz görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz salyangoz görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir