AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde salyangoz görmek

Kahve falında üzerinde salyangoz görmek

Kahve falında üzerinde salyangoz görmek yeni bir haneye sahip olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, onların başarıları ile gururlanacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına inanılır.

Kahve falında üzerinde salyangoz gördüyseniz:

  • Bazı konularda frene basmak veya bazı konuları ısrarla zorlamaktan vazgeçmek zor olsa da, denemeniz gerekiyor.

Kahve falında deniz salyangozu görmek onlar için çabalayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü salyangoz görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında salyangoz öldürmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salyangoz kabuğu görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok salyangoz görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir