AnaSayfa / Genel / Kahve falında salyangoz kabuğu görmek

Kahve falında salyangoz kabuğu görmek

Kahve falında salyangoz kabuğu görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında salyangoz kabuğu gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek hem de para kaybettireceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz salyangoz görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında salyangoz kabuğu görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında evde salyangoz görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Kahve falında üzerinde salyangoz görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil salyangoz görmek şans ve kısmet elde edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük salyangoz görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz salyangoz görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, her zaman neşeli olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir