AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok salyangoz görmek

Kahve falında çok salyangoz görmek

Kahve falında çok salyangoz görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok salyangoz gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalettir.

Kahve falında beyaz salyangoz görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında salyangoz yemek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil salyangoz görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü salyangoz görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında salyangoz toplamak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir