AnaSayfa / Genel / Kahve falında salyangoz toplamak

Kahve falında salyangoz toplamak

Kahve falında salyangoz toplamak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zaaflarına kapılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret eder.

Kahve falında salyangoz toplamak gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Kahve falında salyangoz toplamak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz salyangoz görmek başarılarının daim olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında deniz salyangozu görmek hastalıklarını yeneceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında salyangoz görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında salyangoz görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil salyangoz görmek çok iyi giden işlerin duracağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz salyangoz görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salyangoz yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir