AnaSayfa / Genel / Kahve falında salyangoz yediğini görmek

Kahve falında salyangoz yediğini görmek

Kahve falında salyangoz yediğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Kahve falında salyangoz yediğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek alanında marka bir isim olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında salyangoz yemek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek en gösterişli arabalara bineceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında salyangoz toplamak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz salyangozu görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük salyangoz görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işarettir.

Kahve falında saçında salyangoz görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aile hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir