AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz salyangoz görmek

Kahve falında beyaz salyangoz görmek

Kahve falında beyaz salyangoz görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yorulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz salyangoz gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında beyaz salyangoz görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına işarettir.

Kahve falında büyük salyangoz görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil salyangoz görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında evde salyangoz görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında salyangoz öldürmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çok salyangoz görmek sevdiği insana kavuşacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir